Företagsresa, konferensresa och kickoff

Vill ni investera i era kunder och medarbetare på ett unikt och annorlunda sätt?

Att investera i sina kunder, medarbetare och samarbetspartner skapar engagemang för företaget. Detta leder inte bara till bättre resultat – det skapar också en god företagskultur och gör att man uppfattas som en mer attraktiv arbetsgivare.

Steven&Friends arrangerar företags- och konferensresor till de mest spännande och intressanta resmålen på en safari i Tanzania. Under er resa kan ni på ett unikt sätt kombinera stora upplevelser med teambuilding och viktiga samtal. Laga mat tillsammans ute i vildmarken, utmana era sinnen under en safaritur, eller prova någon annan av de aktiviteter som våra researrangörer kan erbjuda.

När ni tillsammans tar ett steg bort från vardagens brus och måsten skapar ni förutsättningar för en fokuserad gemenskap utan distraktioner. Under en safari får ni möjlighet att fördjupa era kunskaper om er omvärld, men kanske framför allt en chans att lära er något nytt om er själva.

Bjud in era medarbetare och era viktigaste kunder till en unik upplevelse som skapar förutsättningar på riktigt. Att boka en resa med oss är väl investerade pengar – både för er som företag, för era medarbetare och samarbetspartner, och för människor som på olika sätt lever av turistnäringen i Tanzania.

Boka en kostnadsfri personlig rådgivning

Steven&Friends erbjuder 30 minuters kostnadsfri personlig telefonrådgivning när du bokar via oss. Passa på att få experthjälp med dina frågor och värdefull kunskap inför resan. Det skapar trygghet och hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse!