Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 5 arbetsdagar!

Vill du läsa mer om våra erbjudanden så hittar du dem här.

Du skickar en offertförfrågan på något av våra erbjudanden.

Vi matchar dina önskemål med en researrangör och skickar en offert.

Efter bekräftelse från dig, sätter vi dig i kontakt med researrangören.

Behov och önskemål

Skriv i fältet ”Behov och önskemål” om du önskar någon särskild aktivitet eller upplevelse som inte ingår i ditt paket.

Skriv också om du till exempel behöver specialkost, om du har en funktionsnedsättning som kan påverka din resa, eller om du är flexibel med resedatum.

Boendeform

På Zanzibar bor du på hotell, under din safari på lodge eller tältlodge.

En lodge är ett vildmarkshotell som ligger i nära anslutning till djur och natur. Du bor i rum med egen dusch och toalett. Måltider tillhandahålls av lodgen. Ofta finns trevliga sällskapsytor med närhet till naturen. Vissa ställen erbjuder olika faciliteter som exempelvis pool.

En tältlodge skiljer sig från en lodge genom att ditt ”rum” består av ett stort tält, vilket ger en mer naturnära upplevelse. Tälten har egen dusch och toalett, och är inredda som rum, med säng och eventuellt andra möbler. .

Du kan välja på följande komfortnivåer: .

Komfort

Hotellen och safarilodgerna i denna kategori är trevliga, bekväma och prisvärda. Egen toalett och dusch är standard även på denna nivå. Alla boenden är noggrant utvalda av Steven&Friends för att erbjuda den perfekta balansen mellan pris och kvalitet. .

Måltider: Helpension på safari och halvpension på Zanzibar. .

Komfort Plus

Hotellen och safarilodgerna i denna kategori håller mycket hög standard. Alla boenden är noggrant utvalda och kontrollerade av Steven&Friends, för att garantera att de lever upp till våra högt ställda krav på bekvämlighet och service.

Måltider: Helpension på safari och Zanzibar.

Lyx

I denna kategori finner du de riktigt exklusiva hotellen och safarilodgerna. Alla boenden är noggrant utvalda och kontrollerade av Steven&Friends, för att garantera att de håller absolut toppstandard.

Måltider: Helpension på safari och Zanzibar.

Boka en kostnadsfri personlig rådgivning

Steven&Friends erbjuder 30 minuters kostnadsfri personlig telefonrådgivning när du bokar via oss. Passa på att få experthjälp med dina frågor och värdefull kunskap inför resan. Det skapar trygghet och hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse!