Om Steven

VD och grundare

Namnet Steven har sitt ursprung i ett gammalt grekiskt ord för att omge och att hedra. Ordet kunde i sin ursprungliga form även användas om en cirkel eller en krets av exempelvis vänner.

Jag vill bjuda in dig till Steven&Friends krets av högt värderade vänner! 

En resa med oss är mer än bara än resa – det är att bli del av en gemenskap som bygger på vänlighet, ärlighet och äkthet.

För mig är Tanzania inte bara ett andra hem. Det är också ett äventyr att ständigt uppleva på nytt. Jag vill visa dig vad detta land har att erbjuda och ge dig möjligheten till ett unikt äventyr som skapar minnen för resten av livet.

Karibu Sana!

Om företaget

Steven&Friends är ett förmedlingsföretag för safariäventyr och solresor till Tanzania och Zanzibar. Tack vare vårt breda kontaktnät och långa erfarenhet kan vi paketera er drömresa. Upplev öppna savanner och magiskt djurliv, och koppla av med sol och bad i vackra Zanzibar! 

Alla våra researrangörer är professionella och väletablerade och håller en hög servicenivå, och Steven&Friends finns med er från början till slut och är tillgängliga under hela resan. 

Vi och alla vi väljer att samarbeta med är miljö- och kvalitetsmedvetna. De resurser du lägger på en safariresa ska vara väl investerade.

Miljö och socialt engagemang

Steven&Friends är måna om att bevara miljön och bidra till goda levnadsförhållanden för människor som lever av turistnäringen eller på andra sätt är beroende av den. 

Därför väljer vi att endast samarbeta med miljömedvetna researrangörer, som aktivt jobbar för att öka sin positiva påverkan på miljön och utveckla hållbara upplevelser för dig som resenär. Dessa företag investerar både tid och pengar i olika miljöinsatser och sociala projekt. 

När du gör en bokning genom oss kan du därför vara säker på att din drömresa också är ett led i arbetet för en bättre värld. Du kan också själv få vara med och plantera ett träd och på så sätt symboliskt bidra till arbetet, samtidigt som du skapar ett unikt minne och en personlig anknytning till den plats där ditt träd kommer att växa. 

En lyckad reseupplevelse ska vara till långvarig glädje för dig, för naturen och för alla inblandade på den plats du besöker!

Så fungerar Steven&Friends

Du skickar en offertförfrågan på något av våra erbjudanden.

Vi matchar dina önskemål med en researrangör och skickar en offert.

Efter bekräftelse från dig, sätter vi dig i kontakt med researrangören.

Boka en kostnadsfri personlig rådgivning

Steven&Friends erbjuder 30 minuters kostnadsfri personlig telefonrådgivning när du bokar via oss. Passa på att få experthjälp med dina frågor och värdefull kunskap inför resan. Det skapar trygghet och hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse!